Stílus és trend

Bohemian

A hét a vadóckodás jegyében telik, és mit ád a “véletlen”, épp a minap jött szembe egy facebook oldalon egy kép a Boho szó megfogalmazásaival, alatta a kérdés, hogy számodra mit jelent a szó.

Ki is töltöttem hát a saját válaszaimmal ?

Íme: 

Van azonban olyan értelmezése is, amit nem szívesen kötök hozzá, nem szívesen veszem egy kalap alá a hippi életérzéssel.

A bohémság a szememben nem szabados, nem adja fel, nem fut az értelmetlenség csapdájába.

A bohémságot egy spirituális dolognak élem meg, ami jelent belső szabadságot, jószándékot, befelé fókuszálást, kifelé tiszteletet, a természet ajándékainak megbecsülését, elfogadást és bátorságot ahhoz, hogy magyarázkodás nélkül  kizárd, ami nem a Te a világod. 

Sokszor azonosítják a nonkomformizmussal is, azonban ez a fajta ‘megfelelni nem akarás’ nem dacból fakad, nem lázadás, egyszerűen csak megengedi magának, hogy felszabadítsa önnön lelkét mindattól, ami nem építi, függetlenül a külsőleg diktált elvárásoktól. Nem feltétlen kell hozzá eszme sem, egész egyszerűen valami vagy én vagyok, vagy nem. 

Elfogadó önmagával szemben is, tudatában van a változás elkerülhetetlenségével és nem feszül ellen az élet és a létezés természetes áramlásának. 

Nagyjából így valahogy ?❤

Legyen szép napotok! 

Még szintén kedvelheted...