OLIV Blog

Angyali kövecskék

Az angelitről még nem írtam Nektek, de a szerafinit most meghozta az apropóját.

Az angelit nem kimondottan kemény ásvány, a maga kedves égszín kékjével egy éteri, békés, kedves megjelenést hordoz. A neve jelentése: angyalkő.

Az angyali türelem, a gondviselés, a csendes és tapintatos útmutatás köveként él a gondolataimban. Őrangyal, kísérő, óvó energiákat érzek felőle.

Hozza képest a szerafinit rezgése számomra olyan, akár egy felkiáltójel. Saját megfogalmazásomban ő az arkangyali minőség erkölcsi erejét hordozza, támogatása sokkal aktívabb jelenvalóként fogalmazódik meg.

Nem olyan ásvány, aki kedvesen toporog a küszöbünkön, míg észre nem vesszük, hanem olyan, akit hívnunk kell.

Olyan, aki a tiszta lélek magaslataiban emel egyetlen karnyújtásával – ha kéred.

Méltóságtejes ereje az ön- és össztudat harmóniájából gyökerezik, ami mögött kitartás, akarás, vállalás, őszinteség és belátás rejlik.

Tapasztalatom szerint nem azért fog az utadba kerülni, hogy bájával megihlesse a napjaidat, hanem akkor szólít fel, amikor olyan ponthoz érkeztél, ahol nincs már se toporgás, se hátralépés, csak a rögös, de elkerülhetetlen előre.

És amikor megérkezem majd az addig járatlan hegycsúcsra, úgy érzem, a teljes letisztulás és egyfajta áldásos kietlenség fogad majd, mert egy olyan új és addig járatlan nézőpontra, nyugvópontra visz, ami minden addigi hegymászást, völgybe ereszkedést, vagy épp óvatos lépkedést új megvilágításba helyez majd.

Még szintén kedvelheted...