E-mail

info@olivgyongy.hu

Az Adatvédelmi tájékoztató ide kattintva is elérhető

Általános Szerződési Feltételek – Oliv Gyöngyékszer

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák az Oliv Gyöngyékszer (Cziner Olívia kisadózó e.v. székhely: 1118, Budapest, Csikihegyek u. 5. 1./3. adószám: 65959905143 ), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.
A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:
A szolgáltató neve: Cziner Olívia
A szolgáltató székhelye: 1118, Budapest, Csikihegyek u. 5. 1./3.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@olivgyongy.hu

Adószáma: 65959905143

Telefonszáma: 06-20-9175621

Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-116279/2017
A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: dima.hu

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK
A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A Vevő és Szolgáltató között a szerződés online elektronikus úton jön létre. Nem áll módunkban telefonon leadni kívánt megrendelést elfogadni.

Az ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi az honlap és webshop minden tartalma, melyet felhasználás illetve vásárlás előtt olvasson el figyelmesen.

A www.olivgyongy.hu webshop, honlap  tartalma és képi anyaga, terméke, képi megjelenítése stb. saját szellemi tulajdon, szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll.

ADATSZOLGÁLTATÁS, ADATKEZELÉS

Az Adatvédelmi tájékoztató ide kattintva is elérhető

A vásárlás regisztrációval vagy anélkül is történhet. Az adatszolgáltatás önkéntes és ingyenes, bármikor visszavonható, törölhető, módosítható.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag az online vásárlás lebonyolításához használjuk, harmadik félnek nem szolgáltatunk adatokat.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-116279/2017

TERMÉKINFORMÁCIÓK

A termékek online vásárolhatók meg, a feltüntetett árak nettó árak.

A webshopban szereplő képek, termékleírások konkrét, saját tervezésű és saját készítésű terméket jelenítenek meg. Az egyes ásványok színárnyalata vagy rajzolata az ásványok természetéből adódóan eltérhetnek a képen láthatótól, de minden esetben a feltüntetett ásvány szerepel a kézhez kapott ékszerben. Színbeli eltérés adódhat a megjelenítő eszköz sajátosságaiból, ezért felelősséget nem vállalunk.

A MEGRENDELÉS MENETE

A rendelés a webshop menüpontból indítható, az adott termékre vonatkozóan a “KOSÁRBA” gomb megnyomásával. Ezt követően a kosár tartalma a “kosár” feliratra kattintva nyomon követhető.

A “MEGRENDELÉS” gomb megnyomásával a szerződés létrejön a Vevő és a Szolgáltató között.

Módosítás, lemondás a rendelési szám megadásával az info@olivgyongy.hu e-mail címen kérhető.

FIZETÉS

A fizetés banki úton történő előre utalással lehetséges a rendelési szám közlemény rovatban történő feltüntetésével az alábbi utalási adatokkal:

MKB (volt Budapest Bank)
Cziner Olívia
10100833-33030300-01005006

A Vevő a vásárlásról kiállított számlát elektronikus úton kapja meg.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

FoxPost automatába    1290Ft

FoxPost házhoz történő kiszállítás     2190Ft

FoxPost házhoz történő kiszállítás utánvéttel     2990Ft

Sprinter futárszolgálat házhoz történő kiszállítás (60cm feletti küldeményekhez)    2190Ft

A fenti szállítási díjak a termék szállításra alkalmas csomagolását is tartalmazzák.

A szállítás közvetített szolgáltatás, annak időbeni pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni.

RENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodnak.

Általános teljesítési határidő: a visszaigazolástól számított 5-10 munkanapon belül.

Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.

ELÁLLÁSI JOG

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Mindent megteszûnk annak érdekében, hogy a Vevő teljes mértékben elégedett legyen a termékkel. Amennyiben esetleg ez mégsem így történne, az elállási jog érvényesítésére a készletről vásárolt ékszerek esetén van lehetőség, 14 munkanapon belül, amit attól a naptól kell számítani, amikor a terméket a Vevő átvette. Az elállás, vagyis a termékvisszaküldés okát nem köteles a Vevő közölni, de a visszajelzés sokat segíthet a jövőbeni problémák elkerülésében. A visszaküldött áru értékét 14 napon belül átutalom vagy kifejezett  kérésre a következő megrendelésénél beszámítom.

A termékek visszaküldésének költségei mind elállás, mind garancia érvényesítés esetén a Vevőt terhelik.

A hatályos jogszabályok értelmében NEM lehet élni az elállási joggal: teljesen EGYEDI, KIFEJEZETTEN A VEVŐ KÉRÉSÉRE KÉSZÍTETT TERMÉK esetén.

A 17/1999. (II./5.) Kormányrendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló paragrafusa tételesen felsorol minden olyan esetet, amikor a vevő nem élhet az elállási jogával.

GARANCIA ÉS REKLAMÁCIÓ

Az ásványok, gyöngyékszerek természetükből adódóan sérülékenyek lehetnek, ezért az ékszerek garanciális javítását kizárólag a rendeltetés szerű használat során keletkezett hibák esetén tudjuk vállalni, az átvételt követő 6 hónapon belül.

Gyártói anyaghiba esetén, mely csak a használat során derült ki, a Vevő  megkereshet garanciális igénnyel az info@olivgyongy.hu e-mail címen.

Használati utasításokat:

  1. A gyöngyékszereket óvni kell a víztől, hő-, mechanikai és vegyi hatásoktól.
  2. Takarításkor, sportoláskor, fürdés és alvás ideje alatt a viselésük kifejezetten nem ajánlott.
  3. Tárolás elkülönítve, puha papírban vagy tasakban javasolt.
  4. Tisztítás szükség esetén száraz vagy enyhén nedves, puha törlőkendővel.
  5. GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ, mivel az apró alkatrészek a gyermekekre nézve veszélyesek lehetnek, fulladást okozhatnak!

Az üzlet működésével kapcsolatban az alâbbi hivatalhoz fordulhat:

  • Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Polgármesteri Hivatal Jegyzőhöz fordulhat bejelentéssel. A jegyző telefonszáma: 06-1-3474530

A jegyző megbízásából ezen ügyekben a Hatósági Iroda jár el. Ügyintézéshez szükséges információk, cím, elérhetőség, nyitvatartás az alábbi linken érhető el:

https://kozigazgatas.ujbuda.hu/hatosagi-igazgatosaghttps://kozigazgatas.ujbuda.hu/hatosagi-igazgatosag

Fogyasztóvédelmi hatóságként a fővárosi és megyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatala jár el.
Elérhetőség: https://jarasinfo.gov.hu/

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület székhelye: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III.em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10. e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu Telefon:06-1-4882131 Fax: 06+-1-488218