E-mail

info@olivgyongy.hu

1. Mi lesz, ha a megrendelt karkötő vagy nyaklánc mérete mégsem passzol rám?

Az ékszerekre kérhetsz garanciális méretkorrekciót, főleg az első rendeléseknél van ennek tétje, amikor még ismerkedsz az Oliv ékszerekkel. Küldd vissza az ékszered és átalakítom a kívant méretre.

 

2. Mit tehetek, ha élőben mégsem tetsztik a megrendelt ékszer?

A hatályos jogszabályok szerinti, online vásárlás esetén érvényesíthető elállási jog nálam is megillet Téged. A jogszabály kivételként kezeli az egyedi megrendeléseket, ezzel együtt én a Te elégedettségedet igyekszem szem előtt tartani.

 

3. Egyedi rendelés? Hogyan zajlik egy egyéni kérésre készülő ékszer rendelése?

Egyéni rendeléskor egy alapos és részletes egyeztetéssel kezdünk, hogy körvonalazódjon, mire vágysz. Ha ez megvan, akkor készítek egy alapanyag válogatást, lefotózóm neked és elküldöm a képet, ahol még az ékszer elkészítése előtt egymás mellett láthatod a leendő ékszered alkotóelemiet. Ezen a ponton még mindig van lehetőséged módosítani, hangolni rajta. Ha ezen túl vagyunk, elkészítem az ékszered és küldök róla fotót. Ha tetszik Neked, lezárjuk a rendelést az átutalással és az azt követő kiszállítással.

 

4. Ha ajándékba szeretnék ékszert, kérhetem, hogy a számla ne kerüljön a csomagba?

Természetesen, a számlát csatolva küldöm el minden rendeléshez, hogy ezzel is kíméljük a környezetünket, így aztán ha meglepetést szeretnél szerezni valakinek, de személyesen nem tudtok a közeljövőben találkozni, az ajándék ékszer kiszállítását rögtön az Ő címére is kérheted. Ezt többször véghez vittük már, hatalmas siker szokott lenni.

 

5. Ha ajándékba választottam egy ékszert, de nem sikerült eltalálnom a megajándékozott méretét vagy ízlését, van lehetőség cserére?

Maximálisán támogatni szeretném az ajándékozásod sikerét, ezért az esetleges méretproblémát az 1. pontban leírtak szerint javítom, ha pedig nem talált be az ajándék, azonos értékben van lehetősége választani egy másik ékszert, a meglévő visszaküldése mellett.

 

6. Ha fémallergiám van, akkor is találok megfelelő Oliv ékszert?

Igen, a láncok, szetelvények, fülbevaló alapok mind nemesacélból (orvosi acélból) készülnek. Egy-egy dekorációs elem (pl. charm vagy díszítő gyöngy) előfordul fémötvözetből, de ez minden esetben szerepel a webshopon az áruleírásban, ezért az mindig olvasd át választás előtt.

 

7. A Swarovski gyöngyös ékszerek miből készülnek?

Az osztrák Swarovski cég hivatalos magyarországi forgalmazóinál elérhető kristály vagy igazgyöngyutánzat gyöngyeivel készülnek, csak eredeti Swarovski hozzávalókkal.

 

8.  Milyen csomagolásban kapom kézhez a megrendelt ékszert?

A luxus kategóriás kollekciók ékszereit csinos mentazöld díszdobozban küldöm el Neked. Ezek a kollekciók az Ombre, a Bubbles, a Kert ékszerek, a Luxury kollekció.

A Bohemian karkötők, nyakláncok, az Inga nyakláncok, a  Crafty Colors karkötők, a fülbevalók, a Minimal ékszerek mentazöld organza tasakban kerülnek Hozzád.

Minden ékszer kap kísérő kártyát, ami hátoldalán megtalálod, hogy milyen ásványokból, milyen gyöngyökből készült, ugyanitt olvashatod a garanciális kéréshez szükséges kapcsolattartási adatokat is.

 

9. Hogyan tároljam az ékszeremet?

A kapott csomagolás vagy a kedvenc ékszertartód tökéletesen megfelel a célra. A tenyésztett igazgyöngyre kell kicsit jobban odafigyelni, őt a többitől külön csomagolva érdemes tárolni, hogy a gyöngyház ép maradjon.

 

10. Tisztíthatók az ékszerek?

A nemesacél ékszerek vízállóak, nedves törlőkendővel tisztíthatók.

A rugalmas karkötőket is szabad áttörölni, ha kell, leöblíteni is, de a vízkő előre hozhatja a gumidamil öregedését, ezért gyakran víznek kitenni nem érdemes.

A fémötvözet díszítők hosszútávon rozsdásodhatnak a nedvességtől, ha szükséges, száraz kendővel töröld át!