Stílus és trend Történetek az ékszerek mögött

5 titkos Oliv hatás, amit Ti tapasztaltok az ékszereitekről


Az önbizalom kivirágzása nem titkos, hanem szándékos célja az ékszereimnek.
Lássuk, hogy ezen kívül még milyen hatásai derültek ki a visszajelzéseitekből az elmúlt évek során. ❤

1. Finomhangolás – hatással van a stíkusotokra, az ékszerek formálják az ízlésvilágotokat, van, aki bátrabb lesz, van, akiből a kifinomultabb vonalat csalogatják elő, a lényeg, hogy elindul a nagybetűs Nőben valami csoda.

2. Minőségérzet – már nem tudjátok ugyanolyan szemmel nézni a korábban mutatósnak látszó műanyagöntvény divatékszereket, mert tapinthatóvá válik az igényesség az alapanyagok és a kivitelezés terén is. És ez a megjelenéseteknek is kedvez.

3. Tudás – ha nem is jut időd az Oliv blog olvasására, tervezéskor, egyeztetéskor akkor is elmondok egy-két tudnivalót az ékszeretek érintő ásvanyokról.

4. “Én nem hordtam ékszereket…” / “Nem vagyok egy gyöngyös tipus” / “Korábban nem különösebben foglalkoztam az ásványokkal” …ez mind-mind megváltozik az első Oliv darabbal, mert ahogy írjátok, valami pluszt is kaptok az ékszerekben, ami számomra is rejtély, vagy varázslat, de mindenképpen örömteli, hogy érzitek bennük a szenvedélyemet és a gondos tervezés örömét élvezitek, amikor viselitek őket.

5. Függőség – ezer bocsánat érte. Akkor csinálom jól, ha olyan darabokat tervezek, amik láttán újra és újra átélitek azt a bizonyos “hűha” élményt. Nem baj, ha lesz mindig minden ilyen az észer a Tiétek, nem baj, ja néha nemet kell mondani. Néha szusszanni kell kicsit, és megpihenni. Ígérem, hogy utána is találtok még bőven “hűha” Olivokat. ?

(A bejegyzésben a Ti visszajelzéseitrk ésnfotóitok szerepelnek ? )

Még szintén kedvelheted...