OLIV Blog

Az Oliv sztori #6 – Amikor valaki felemel

Az előző részben megírt töréspont és némi szüleneteltetés után, immár különleges kisebbik fiam születése után, a korábbi élettől és emberektől már jócskán elszigetelődve teljesen váratlanul jött egy hatalmas hullám, és felemelt.

Pontosabban egy alkotó társ, Pálmai Ildi a PiGemArt ékszerek megálmodója.

Az ismerettségünk egy gyöngyös csoportban kezdődött, ahol teljes meglepetéssel és lelkesedéssel láttam, hogy valaki 1-1,5cm feletti átmérőjű díszítőket keres – ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel az extra méret rajongásommal. 😀

Írtam neki, hogy nálam akad ilyen bőven, találtunk is ezt-azt, azután laza gyöngyös-chat-elős kapcsolatban maradtunk.

Egy nap aztán felkeresett azzal, hogy kapott lehetőséget szerepelni egy női magazinban egy cikk erejéig, de nem tartaná meg ezt egymagának, inkább arra gondolt, hogy összefoga négy alkotó nőt, akik mind egyedit teremtettek az ékszerkészítés világában, és mint egy baráti alkotó műhely is funkcionálhatnánk.

Ott a riport készítéskor találkoztam a négyes tagjaival először, bő fél napos program volt ez és szuper beszélgetések születettek ez idő alatt.

Amellett, hogy óriási dolog volt egy cikkben szerepelni, és ténylegesen elindult egy szakmai-baráti kör ott aznap, hosszabb távon olyan fontos lépésekben segítettek, mint pl. részt venni nagy ásványbörzéken, amikhez magamtól egyáltalán nem lett volna kellő önbizalmam.

Idővel aztán ez a négyes némiképp felbomlott, és bár a többiek nevében nem beszélhetek, de magam részéről hálával emlékezem, hogy részese lehettem.

Fanny Magazin 2017.06.27.

Még szintén kedvelheted...