Az Oliv sztori

Az Oliv sztori #2 Ahogy én azt elképzeltem…

A kezdet kezdetén abszolút nem volt felépített stratégiám, egy dolgot tudtam már akkor is biztosan, hogy nem “tömeggyártásra” születtem.

Az volt az elképzelésem, hogy egyedi, egyénre szabott ékszereket készítek, azzal a kihívással fűszerezve, hogy az aktuális gardrób szinte minden darabjához hordható legyen a kész ékszer. Ennek két alap pillére az egyéni színkombináció és/vagy variálhatóság.

Csupa egyedi tervezésre készültem, ami végül hosszútávon meg is valósult, csak egy kis kitérő kellett hozzá.

Azt gondoltam, hogy a érdeklődök majd el tudjak mondani, hogy milyen színeket, milyen árnyalatokat szeretnének viszont látni az ékszereikben, én pedig utánajárok, beszerzek, terveket mutatok és kihozom a maximumot a kérésből, ám a valóságban ez egyáltalan nem állta meg a helyét. Mondhatni tökéletesen irreálisnak bizonyult ez az elképzelés.

Hiába szeretném a ruhatár színvilága es a kedvenc színek mentén felépítenina tervezést, ez még édes kevés egy elképzelés kialakításához.

Rá kellett jönnöm, hogy nekem kell kitalálni és bemutatni azokat színkombinációkat, amik majd aztán rabul ejtik leendő viselőjük szívét. Elkezdtem beleásni magam a szín trendekbe, a szín tipusokba, a divat világába, kerestem az inspiráló mood-board-okat, hogy kilépve a saját színvilágomból elkezdjem megismerni a női lét 1001 árnyalatát…

Mert bizony az ékszer jóval összetettebb szimbólum, mint egy ruha, és a legkevésbé sem lehet megoldani “kapszula gardrób” üzemmódban.

Még szintén kedvelheted...