Az Oliv sztori

Az Oliv sztori – #12 – Bohemian Chic kollekció

Mivel nem időrendben haladok a kollekciókkal, hanem random, illetve érzelmi alapon, ennél a cikknél elmerengtem, hogy melyikről szóljon a tizenkettedik, mert gyerekkorom óta ez a szerencseszámom…. Kicsit olyan volt választani, mint a “Melyiket a 9 közül?” mesében… végül a Bohemian Chic-re esett a választásom.

Azt hiszem mind látványosság tekintetében, mind az alapanyagok minőségében, méretében és mennyiségében, sokoldalúságában és tervezésében is ez a kollekció abszolút grandiózus az Olivok történetében. Igazi szivem csücske, egy valóra vált álom, amihez szintén kellett egy kis bíztatás, hogy igen, erre lesz igény, merjek beruházni anyagilag, merjek időt és energiát fordítani rá.

Egyedülálló abban a tekintetben is, hogy ő az egyedüli kollekció, aminek beceneve is született, a rendelések egyeztetésekor csak úgy hívtuk Veletek őt kedves barátnőm névadása nyomán, hogy Brutálka. 😀

A kollekció jellegzetessége, hogy véges végig nagy méretű, mindenféle vegyes formájú és több színű ásvány és helyenként üveggyöngyökből álló nyakékek ők, lehet dupla, kétsoros, ami valójában két önálló nyakékként is megállja a helyét és együtt is csodásan mutatnak, lehet szimpla, egysoros változat is, de közös mindegyikükben a nagy egyedi szemeken túl a hatalmas medál vagy domináns szem a közép hangsúlyozására.

Komoly bekerülésük és extravaganciájuk miatt ugyan belőlük nem sok egyedi rendelés készült, de egytől egyig nagy sikert arattak és abszolút szerelem darabokká váltak.

Még szintén kedvelheted...